Indoor Game

Chess atau Dam Haji?

Kejadah apa ntah bangla tu main, dia ingat main langkah mayatπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ macam sakai ahahaha. .@gazlemonade Atlet chess kebangsaan 19 tahun, foto ketika mewakili Malaysia ke Uzbekistan. Tahniah atas pencapaian yang amat membanggakan. .“Boss, main chess pun kene pakai baju lawa2 ke?”…. Ehh mesti laaa, baru semangat baru confident kau dari team mana. .Mehh sini admin tolong, …

Continue Reading
Uncategorized

Rossi VS Marquez

Kita throwback sikit motoGP 2015 Sepang Malaysia. Pergh masa ni kaw2 ahh dramatic race antara @valeyellow46 dengan @marcmarquez93. Persaingan sengit macam bukan selalu guys fuhhh ni kalau highway pun dah macam ular. Admin tengok ni menggigil oiπŸ˜‚πŸ˜‚ For All riders yang ada club moto nak ride pakai baju team lawa lawa boleh custom dengan kami design yang THE …

Continue Reading
Uncategorized

Curve Shot

SECREZZ – The finesse shot is back in FIFA 19 and it once again serves the purpose of taking a highly accurate shot on goal with the sacrifice being a little bit of the power that you’ll find on a normal shot. The trade-off is that Finesse shots are a little bit harder to execute …

Continue Reading
X